早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

thetwoPartiesholdatalk这句话是一国二制的意思吗上下文是3、Topromotethereunificationofthemotherland,wemustfindapropermeans.SowesuggestthatthetwoPartiesholdatalkonanequalfootingandtryforathird-timecoo

题目详情
the two Parties hold a talk 这句话是一国二制的意思吗
上下文是
3、To promote the reunification of the motherland,we must find a proper means.So we suggest that the two Parties hold a talk on an equal footing and try for a third-time cooperation.The fact the mainland and Taiwan have adopted different ideologies and political systems should not be allowed to stand in the way of developing the relations between two sides of the Taiwan Straits and achieving the peaceful reunification.
另外,最后一段的意思我怎么理解成不能达成和平统一呢..谁能帮我译下最后一句话.fact the mainland and Taiwan have adopted different ideologies and political systems should not be allowed to stand in the way of developing the relations between two sides of the Taiwan Straits and achieving the peaceful reunification.
▼优质解答
答案和解析
意思是“两党会谈”
关于中国大陆与台湾意识形态及政治体系的问题,尽而达成和平统一.
看了 thetwoPartiesh...的网友还看了以下: