早教吧作业答案频道 -->英语-->
文章里面一个句子不明白文章如下====Theheat-trappingcapacityoftheatmosphereispopularlyknownasthe“greenhouseeffect”.Despitepubliccontroversysurroundingglobalwarming,thenaturalgreenhouseeffecthasbeenlongestablis
题目详情
文章里面一个句子不明白
文章如下====
The heat-trapping capacity of the atmosphere is popularly known as the “greenhouse effect”.Despite public controversy surrounding global warming,the natural greenhouse effect has been long established as a fact in the scientific community.
Indeed,carbon dioxide,and other gases,the earth's natural climate would be about 33 ℃ cooler than it is.Life would have evolved quite differently in such a climate.
Most scientists believe that the rapid expansion of agriculture and industrial activities over the last several hundred years have generated significant increases in carbon dioxide and methane in the atmosphere.However,experts disagree about whether such changers have caused the increase of approximately 0.5 ℃ in the earth's surface temperature that has been documented over the past century.Many scientists cite the fact that 1997 was the warmest year on record,following a decade in which 9 of the 11 hottest years of this century were reported,as strong,but circumstantial,
evidence that human activities have altered the earth's climate.Other experts,however,believe this temperature trend is a natural variation.
Also disputed is whether projected world population growth to more than 10 billion people by the year 2100 will result in a doubling or tripling of atmospheric concentrations of carbon dioxide.If such a buildup occurs,as many scientists predict,global surface temperatures could increase by anywhere from about one Celsius degree to about 4 Celsius degrees during the next century.The higher half of range involves temperature changes outside of those experienced by human civilizations since the end of the last ice age some 10,000 years ago.During the last ice age,average global temperatures were only about 5 Celsius degrees cooler than the present period.
A temperature increase of several degrees Celsius could result in a sea level rise ranging from about 10 cm to about 1 m .A sea level rise of about 0.5 m would be noticeable primarily in the most vulnerable,low-lying islands and coastal areas.Larger sea level rises would result in extensive flooding of lowland beaches,wetlands,and coastal settlements.Moreover,a higher sea level base would increases the risk of catastrophic storm surges in coastal areas,since flooding would likely extend island well beyond historic levels.
Warmer temperature could also intensify droughts in some regions,destabilize ecosystems,and cause the decline or extinction of some species.Since carbon dioxide enhances photosynthesis,some scientists have calculated that higher concentrations in the atmosphere would increase the productivity of crops and forests.But others have point out that carbon dioxide increase and a warming climate could encourage the spread of destructive pests,including weeds and disease-carrying insects.
在Also disputed 开头的那个小节里面,The higher half of range
文章如下====
The heat-trapping capacity of the atmosphere is popularly known as the “greenhouse effect”.Despite public controversy surrounding global warming,the natural greenhouse effect has been long established as a fact in the scientific community.
Indeed,carbon dioxide,and other gases,the earth's natural climate would be about 33 ℃ cooler than it is.Life would have evolved quite differently in such a climate.
Most scientists believe that the rapid expansion of agriculture and industrial activities over the last several hundred years have generated significant increases in carbon dioxide and methane in the atmosphere.However,experts disagree about whether such changers have caused the increase of approximately 0.5 ℃ in the earth's surface temperature that has been documented over the past century.Many scientists cite the fact that 1997 was the warmest year on record,following a decade in which 9 of the 11 hottest years of this century were reported,as strong,but circumstantial,
evidence that human activities have altered the earth's climate.Other experts,however,believe this temperature trend is a natural variation.
Also disputed is whether projected world population growth to more than 10 billion people by the year 2100 will result in a doubling or tripling of atmospheric concentrations of carbon dioxide.If such a buildup occurs,as many scientists predict,global surface temperatures could increase by anywhere from about one Celsius degree to about 4 Celsius degrees during the next century.The higher half of range involves temperature changes outside of those experienced by human civilizations since the end of the last ice age some 10,000 years ago.During the last ice age,average global temperatures were only about 5 Celsius degrees cooler than the present period.
A temperature increase of several degrees Celsius could result in a sea level rise ranging from about 10 cm to about 1 m .A sea level rise of about 0.5 m would be noticeable primarily in the most vulnerable,low-lying islands and coastal areas.Larger sea level rises would result in extensive flooding of lowland beaches,wetlands,and coastal settlements.Moreover,a higher sea level base would increases the risk of catastrophic storm surges in coastal areas,since flooding would likely extend island well beyond historic levels.
Warmer temperature could also intensify droughts in some regions,destabilize ecosystems,and cause the decline or extinction of some species.Since carbon dioxide enhances photosynthesis,some scientists have calculated that higher concentrations in the atmosphere would increase the productivity of crops and forests.But others have point out that carbon dioxide increase and a warming climate could encourage the spread of destructive pests,including weeds and disease-carrying insects.
在Also disputed 开头的那个小节里面,The higher half of range
▼优质解答
答案和解析
应该是指的上文中的 .If such a buildup occurs,as many scientists predict,global surface temperatures could increase by anywhere from about one Celsius degree to about 4 Celsius degrees during the next century.中的1 Celsius to about 4 Celsius,即是增长的如果不是仅仅一度,而是多于一度,较高的那个范畴,比如3度,4度.气候的变化就会超出人类从 the last ice age some 10,000 years ago所体验到的.
看了 文章里面一个句子不明白文章如...的网友还看了以下:
“两个红球”““两个白球”和“一个白球一个红球”爸爸给小明甲、乙、丙三个纸盒,盒子里分别装有“两个 2020-05-13 …
在一个不透明的盒子里,有一双黑色和一双白色袜子,它们除了颜色之外没有其他区别,概率是随机地从盒子在 2020-05-16 …
盒子里的黑白球有三个外型完全相同的盒子,每个盒子里都放有两个球:一个盒子里放两个白球;一个盒子里放 2020-06-06 …
数学问题爸爸给小明甲、乙、丙三个纸盒,盒子里分别装有“两个红球”、“两个白球”、“一个白球和一个红 2020-06-23 …
照样子连环扩词,清版警都要扩明聪明聪明孩子孩子聪明明白明白道理道理明白清版警 2020-07-04 …
有3个外形完全相同的盒子,每个盒子里都放有2个球.其中的一个盒子里是2个白球,一个盒子里是2个黑球 2020-07-22 …
小明将25张卡牌放入一个箱子里,卡片中有3张是红色的,其他都是白色的.小明一次随机摸10张牌(一共 2020-08-02 …
(2011•防城港)一个不透明的纸盒中装有大小相同的黑、白两种颜色的围棋,其中白色棋子3个(分别用白 2020-11-13 …
小明是爱动脑子的学生,暑假他和爸爸到游泳池里去游泳,小明站在池边发现池水很浅,但池边标示的是2米,小 2020-11-23 …
请教一道关于两种蛋白质鉴定的题在纯化某一个蛋白质的过程中,有一个分子量比目标蛋白质小的蛋白质与目标蛋 2020-11-30 …