早教吧作业答案频道 -->英语-->
Beggarsareoftenseensittingbythesideofastreetwithheadsbowedaspeoplepassthemby.Someaskpeoplepassingbyforasmallamountofmoneyandsomejustsitandwaittobegivenmoney.Tosolvetheproblem,anothergivingplanhasbeen
题目详情
Beggars are often seen sitting by the side of a street with heads bowed as people pass them by.Some ask people passing by for a small amount of money and some just sit and wait to be given money.
To solve the problem,another giving plan has been suggested.Ten blue money boxes will be plaed in busy places such as the market and the railway station.It aims to encourage people not to give money directly to beggars but instead to give generously to local homeless people.
Supporters of this plan think it will be an effective way to solve the beggars'alcohol and drug problems(酗酒和吸毒).But the police oppose the plan arguing that beggars who do not receive cash may turn to criminality(犯罪) to feed their addictions.The homeless charity"Crisis"said the success of any pan will depend on its style.They think that imaginative and positive(积极的) plans can help create local understanding and sympathy(同情心) instead of hardness.Most of the beggars dislike the plan because they think they will not get enough money from the boxes for their showers,food and clothe.
Begging is a big social problem both in developing and developed countries.Governments must play a big role in solving this problem.Training beggars to work and helping them to find appropriate jobs is one option.This is especially true for developing countries where many low-skill jobs exist.
The general community should also be educated to see beggars not as dirty and dangerous,but as people who need understanding and help.
To solve the problem,another giving plan has been suggested.Ten blue money boxes will be plaed in busy places such as the market and the railway station.It aims to encourage people not to give money directly to beggars but instead to give generously to local homeless people.
Supporters of this plan think it will be an effective way to solve the beggars'alcohol and drug problems(酗酒和吸毒).But the police oppose the plan arguing that beggars who do not receive cash may turn to criminality(犯罪) to feed their addictions.The homeless charity"Crisis"said the success of any pan will depend on its style.They think that imaginative and positive(积极的) plans can help create local understanding and sympathy(同情心) instead of hardness.Most of the beggars dislike the plan because they think they will not get enough money from the boxes for their showers,food and clothe.
Begging is a big social problem both in developing and developed countries.Governments must play a big role in solving this problem.Training beggars to work and helping them to find appropriate jobs is one option.This is especially true for developing countries where many low-skill jobs exist.
The general community should also be educated to see beggars not as dirty and dangerous,but as people who need understanding and help.
Begging problem | |
An (54) ___ to the begging problem | ●Some beggars ask passers-by for money ●Some beggars just sit and wait to be given money |
A plan to the problem | In some busy places,such as the market and railway station,ten blue boxes will be placed to (55) ___people to give money to the homeles. |
Different opinions on the suggested plan | ●Supporters of this plan think it very effective to solve the problem related to beggars. ●The police oppose the plan arguing the beggars may turn to criminality because of lack of cash. ●The homeless charity said that it remains to be seen whether this plan would be (56) ___. ●Most of the beggars dislike the plan because the money that they will get from the box will not be (57) ___. |
2.How to deal with the problem | ●Governments must be actively involved in solving this problem be training beggars to work and helping them to find proper jobs. ●Beggars shouldn't be (58) ___ as dirty and dangerous people but as people needing help and understanding. |
▼优质解答
答案和解析
54.introduction,推理判断题.题目中表述部分在说明乞丐一般都会向路人要钱,或者只是静静的坐在那等着别人给钱,由此可知此段应该是对乞丐的一个介绍,因此填写"introduction".
55.encourage,推理判断题.文中提到"It aims to encourage people not to give money directly to beggars but instead to give generously to local homeless people"鼓励人们给那些无家可归的人捐钱,而不是直接给乞丐,根据句意可知此处填写"encourage".
56.successful,推理判断题.文中提到"The homeless charity"Crisis"said the success of any pan will depend on its style"不管这些计划是否成功,乞讨现象也会一直存在,所以根据句意可知此处应该填写"successful".
57.enough,推理判断题.文中提到"Most of the beggars dislike the plan because they think they will not get enough money"乞丐担心自己拿不到足够的钱,所以此处应该填写"enough",表示足够的钱.
58.seen,文中提到"The general community should also be educated to see beggars not as dirty and dangerous,but as people who need understanding and help."政府应该教育人们乞丐并不是肮脏和危险的代名词,而是需要帮助的那一类人,所以此处填入词与"see"对应,但是题目主语为beggers,所以应该用被动语态,所以填写"seen".
55.encourage,推理判断题.文中提到"It aims to encourage people not to give money directly to beggars but instead to give generously to local homeless people"鼓励人们给那些无家可归的人捐钱,而不是直接给乞丐,根据句意可知此处填写"encourage".
56.successful,推理判断题.文中提到"The homeless charity"Crisis"said the success of any pan will depend on its style"不管这些计划是否成功,乞讨现象也会一直存在,所以根据句意可知此处应该填写"successful".
57.enough,推理判断题.文中提到"Most of the beggars dislike the plan because they think they will not get enough money"乞丐担心自己拿不到足够的钱,所以此处应该填写"enough",表示足够的钱.
58.seen,文中提到"The general community should also be educated to see beggars not as dirty and dangerous,but as people who need understanding and help."政府应该教育人们乞丐并不是肮脏和危险的代名词,而是需要帮助的那一类人,所以此处填入词与"see"对应,但是题目主语为beggers,所以应该用被动语态,所以填写"seen".
看了 Beggarsareofte...的网友还看了以下:
由s、i、x三个字母和另外两个字母(非s、i、x)组成的五个字母的单词,例如:sixty、sixt 2020-06-02 …
英语单词填空1.时间状语:d-r-n-2.场所:b-s-s-o-f-r--e-a-t-e-t3.教 2020-07-14 …
S=S+i数学算法中,怎么理解数学算法的时候i=什么和S=什么是怎么来的, 2020-07-23 …
给出如下算法:第一步,i=3,s=0第二步i=i+2第三步s=s+i第四步ifs>=2009回第五 2020-07-23 …
求一个VBA题目的解释请看下题目Subbb()s=0Fori=1To10step2s=s+1i=i* 2020-11-01 …
算法框图如图所示,是求1~1000内所有偶数和,则空格处应填()A.①s=s+i,②i=i+1B.① 2020-11-01 …
图中程序是计算2+3+4+5+6的值的程序.在WHILE后的①处和在s=s+i之后的②处所就填写的语 2020-11-01 …
在画线字正确读音的后面画“√”。冒昧mèi()wèi()语塞sè()sāi()春风拂面fó()fú( 2020-11-10 …
答对就+5!纯粹属于没事做求1-2+3-4的值的算法程序框图是开始,i=1,s=0,s=s+i,那i 2020-12-31 …
程序框图我不会做程序框图的题,主要是看不懂图,一些字母含义不明白.希望高材生帮忙解答.类似的图开始↓ 2021-01-15 …