早教吧作业答案频道 -->英语-->
有没有小学六年级的英语阅读材料?就是一篇篇的阅读那种?不要太简单也不要太难,就在六年级的水平这种程
题目详情
有没有小学六年级的英语阅读材料?就是一篇篇的阅读那种?不要太简单也不要太难,就在六年级的水平这种程
▼优质解答
答案和解析
1. 阅读短文,根据短文回答问题.
My name is Liu xiaofen. I am a pupil. Look at this old photo. My grandpa took it fifty years ago. The little baby in the photo is my aunt. She was a baby with big eyes. She was nice to look at. The boy is my father. My father was a lovely boy with very short hair. My aunt’s name is Liu Jianwen. She left Guangzhou for Australia when she was forty. At that time our house was small. Look at the photo. My father and my aunt were in front of our little old house. My father and my grandparents left the house in 1990. now we live in a big apartment in Guangzhou. Yesterday we got a letter from my aunt. She said she would come to Guangzhou to see us. I think she will be happy to see that we live in a comfortable apartment.
1) When did Xiaofen’s grandfather take the photo?
2) What can we see in the photo?
3) Who’s the boy in the photo? What about the baby?
4) Was Liu Xiaofen’s aunt lovely when she was a baby?
5) When did Liu Jianwen leave for Australia?
6) Does Liu Xiaofen’s family still live in the old house?
7) Did Liu Jianwen write a letter to Xiaofen’s family?
8) What is Liu Jiawen going to do?
2. 读短文,根据短文内容回答问题.
Mr Gore was an American farmer two years ago. He lived on a farm near New York with his three children. Now Mr Gore and his family live in New York. Mr Gore works at a factory. His old house had only one bedroom, one living room, one toilet and one kitchen. There was a garden behind the house. His new house is larger than his former one. It has three bedrooms and two living rooms, two toilets and a big kitchen. The first floor and the second floor are nearly the same. But there wasn’t a garden. The house is near a park. Mr Gore can take a walk after work. And Mr Gore can fish by the lake on Saturday and Sunday.
1) Is Mr Gore American?
2) What was his job two years ago?
3) What did his old house look like?
4) Where does Mr Gore live now?
5) Which is bigger, Mr Gore’s old house or his new one?
6) Which has more rooms, the old house or the new one?
3. 读短文,根据短文回答问题:
My cousin David was a student at Oxford University(牛津大学) from 1995 to 2000. He studied hard and all the teachers liked him. He became a teacher in Leeds in 2005. David has small blue eyes and a square face. He often wears a pair of glasses. He is tall and thin. He likes wearing black clothes. He is kind, patient and honest. He has a girl friend now. Her name is Susan. Susan works at a bank in London. She’s a bank clerk there.
1. Was David a teacher in 1997?
2. Did David study hard when he was a student?
3. When did he become a teacher?
4. Does David wear glasses?
5. What does Susan do?
题目也给你出好了,行吗?
My name is Liu xiaofen. I am a pupil. Look at this old photo. My grandpa took it fifty years ago. The little baby in the photo is my aunt. She was a baby with big eyes. She was nice to look at. The boy is my father. My father was a lovely boy with very short hair. My aunt’s name is Liu Jianwen. She left Guangzhou for Australia when she was forty. At that time our house was small. Look at the photo. My father and my aunt were in front of our little old house. My father and my grandparents left the house in 1990. now we live in a big apartment in Guangzhou. Yesterday we got a letter from my aunt. She said she would come to Guangzhou to see us. I think she will be happy to see that we live in a comfortable apartment.
1) When did Xiaofen’s grandfather take the photo?
2) What can we see in the photo?
3) Who’s the boy in the photo? What about the baby?
4) Was Liu Xiaofen’s aunt lovely when she was a baby?
5) When did Liu Jianwen leave for Australia?
6) Does Liu Xiaofen’s family still live in the old house?
7) Did Liu Jianwen write a letter to Xiaofen’s family?
8) What is Liu Jiawen going to do?
2. 读短文,根据短文内容回答问题.
Mr Gore was an American farmer two years ago. He lived on a farm near New York with his three children. Now Mr Gore and his family live in New York. Mr Gore works at a factory. His old house had only one bedroom, one living room, one toilet and one kitchen. There was a garden behind the house. His new house is larger than his former one. It has three bedrooms and two living rooms, two toilets and a big kitchen. The first floor and the second floor are nearly the same. But there wasn’t a garden. The house is near a park. Mr Gore can take a walk after work. And Mr Gore can fish by the lake on Saturday and Sunday.
1) Is Mr Gore American?
2) What was his job two years ago?
3) What did his old house look like?
4) Where does Mr Gore live now?
5) Which is bigger, Mr Gore’s old house or his new one?
6) Which has more rooms, the old house or the new one?
3. 读短文,根据短文回答问题:
My cousin David was a student at Oxford University(牛津大学) from 1995 to 2000. He studied hard and all the teachers liked him. He became a teacher in Leeds in 2005. David has small blue eyes and a square face. He often wears a pair of glasses. He is tall and thin. He likes wearing black clothes. He is kind, patient and honest. He has a girl friend now. Her name is Susan. Susan works at a bank in London. She’s a bank clerk there.
1. Was David a teacher in 1997?
2. Did David study hard when he was a student?
3. When did he become a teacher?
4. Does David wear glasses?
5. What does Susan do?
题目也给你出好了,行吗?
看了 有没有小学六年级的英语阅读材...的网友还看了以下:
一天晚上,刚下过雨,路上出现了个水坑,但月光很明亮,小明到小军家玩,出门之前,爸爸说:小心点,路灯 2020-05-13 …
雪条上的烟为什么是属于液化现象?液化不是指由气体变成液体吗?可不可以说白一点,现在指的只是气,而且 2020-05-13 …
温度计摔碎的问题,急.我今天不小心把温度计给摔了,断成了两半,但是温度计的头没碎,头还是银色的,是 2020-05-14 …
小华不小心在衣服上沾了一些油漆于是他马上用水冲洗,没有洗去,接着他改用洗衣粉水洗,也没有能够洗去. 2020-05-15 …
老鼠不喝水能活几天?我家车库里放粮食没关好门时进去一只老鼠因为门密封很好它是不可能逃跑出来的.晕2 2020-05-17 …
为什么我用KMnO4点燃,排水法制的氧气有很怪的臭味?KMnO4没坏,操作也没错,只不过是再水里不 2020-05-17 …
我国是一个严重缺水的国家,大家应倍加珍惜水资源,节约用水.据测试,拧不紧的水龙头每秒钟会滴下2滴水 2020-07-03 …
如图的数轴上有两处不小心被墨水淹没了,所标注的数据是墨水部分边界与数轴相交点的数据;则被淹没的整数 2020-07-07 …
1,浮力作用点在哪(浸没,不浸没)2,物体恰好全部浸没能不能用G=F浮3,容器中装有水,一块冰包有小 2020-11-20 …
家住5楼没有自来水或者有时来一会儿且水量很小已经很长时间了家里有个给太阳能上水的增压泵但是管道理如果 2021-01-16 …