早教吧 育儿知识 作业答案 考试题库 百科 知识分享

Weighingtoomuchcanbebadforyourhealth,andbeingfatisagrowingproblemforbothkidsandadultsaroundtheworld.IntheU.Stoday,about9millionchildrenovertheageof6arefat.Sleepmightbeoneanswertotheproblemofbeingfa

题目详情
Weighing too much can be bad for your health,and being fat is a growing problem for both kids and adults around the world.In the U.S today,about 9million children over the age of 6are fat.
Sleep might be one answer to the problem of being fat.Past studies have shown a relation between sleeping less and weighing more,but scientists have had a hard time deciding"which came first,the chicken or the egg?"
To get a better idea of which cause which,scientists interviewed the parents of 785third grade students about how well their kids sleep that year.Three years later,the parents answered the same questions.
By sixth grade,18% of these kids were fat.The scientists found no relationship between weight and the students'race or sex.It also didn't matter how strict their parents were,or whether they were boys or girls.Being fat is a problem of these group equally.
Instead,sleep seemed to be the main reason.For the six grade students,every night of sleep above the 9.5-hour average caused a 20% lower risk of being fat.Sleep appeared more important for the third grade students.One more hour of sleep they get led to 40% less in fatness before third grade.

66.What is main idea of the passage___?
A.Being fat is a growing problem      B.Scientists had a hard time in interviewing
C.Sleeping less causes weighing more
67.How many parents are interviewed___?
A.Just 785           B.about 150           C.about 9million
68.What is the reason for being fat___?
A.race or sex        B.parents             C.sleeping time.
69.Which is true about the six grade students according to the passage___?
A.Less than 40% of the six grade students became fat.
B.18% of the six grade students got fat.
C.20% of the six grade students slept over 9.5hours a night.
70.What is the suggestion for the third grade students___?
A.They should sleep for about 9.5hours every night.
B.One more hour of sleep a night can make them fat.
C.Eating chicken and egg is good for them.
▼优质解答
答案和解析
66.C  结合全文总结大意题.根据文章第二段第二句"Past studies have shown a relation between sleeping less and weighing more."(之前的研究已经表明睡眠少与体重沉之间的关系)及文章第五段第一句"sleep seemed to be the main reason"(睡眠似乎是一个主要的原因)知文章的大意为睡眠少引起体重沉,故选C.
67.A  细节题. 根据文章第三段"To get a better idea of which cause which,scientists interviewed the parents of 785third grade students about how well their kids sleep that year."(为了更好的理解哪一个引起了哪一个,科学家们采访了785名三年级学生的家长,咨询他们去年孩子的睡眠怎样.)故选A.      
68.C 细节题.根据文章第四段第二句"The scientists found no relationship between weight and the students'race or sex.It also didn't matter how strict their parents were,or whether they were boys or girls."(科学家们发现在体重与学生的种族与性别没有关系.也与他们父母的严厉程度或他们是男孩或女孩无关.)与第五段第二句"sleep seemed to be the main reason"(睡眠似乎是一个主要的原因)故选C.        
69.C 细节题.根据文章最后一段第一句"For the six grade students,every night of sleep above the 9.5-hour average caused a 20% lower risk of being fat."(对于六年级的学生们来说,每晚超过九个半小时的睡眠平均有百分之二十的低肥胖率.)故选C.
70.A 细节题.根据文章最后一段"Sleep appeared more important for the third grade students.One more hour of sleep they get led to 40% less in fatness before third grade."(睡眠对于三年级的学生来说更重要.在三年级之前,他们每多睡一小时会降低百分之四十的肥胖.)"故选A.