早教吧作业答案频道 -->英语-->
每天锻炼30分,生命增加又5年!你知道"生命在于运动"吗?Halfanhourofexerciseadaycanaddanextrafiveyearsonyourlife,aresearchhasrevealed(透露).Healthexpertssaidthatwalkingorcyclinggently
题目详情
每天锻炼30分,生命增加又5年!你知道"生命在于运动"吗?
Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life,a research has revealed (透露).
Health experts said that walking or cycling gently has extreme long-term benefits.
According to the World Health Organization,research carried out in Britain and Denmark shows that gentle work-outs and even housework every day can increase life last by as much as five years.
The news will provide encouragement for those couch potatoes to start taking exercise.
Britain is in the grip of (受…控制) an obesity epidemic (肥胖病症),with just 35% of men and 24% of women taking regular exercise.
"Encouraging people to be physically active every day has so many health benefits,"said Dr Marc Danzon.
"These include reducing the risk of developing certain diseases and of becoming fat,as well as contributing to physical co-ordination (协调性),balance,strength and mental well-being."
"It is a very cost-effective public health tool."
The organization is so concerned that the public is not getting the message on exercise that it will develop a"Move for Health"program to tell people its importance.
"The WHO encourages adults to take at least 30 minutes of physical exercise a day",said Dr Danzon.
"This includes walking,cycling,playing,housework,climbing stairs as well as sports."
He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.
57.In the passage the writer wants to___.
A.develop a"Move for Health"program
B.tell fat people how to lose weight
C.state 35% of men and 24% of women take regular exercise
D.encourage people to do more physical exercise every day
58.From the passage we know a child should take exercise for___.
A.half an hour B.no less than an hour
C.one and a half hours D.no more than an hour
59.The underlined phrase"couch potatoes"in paragraph 4 probably means"___".
A.people who spend much time sitting and watching television
B.people who cook potatoes
C.people who like eating potatoes
D.people who make a living by selling potatoes
60.What's the main idea of the passage?___
A.Walking,cycling,playing and so on are good for health.
B.A"Move for Health"program is on the way.
C.There are so many fat people in Britain and Denmark.
D.Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life.
Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life,a research has revealed (透露).
Health experts said that walking or cycling gently has extreme long-term benefits.
According to the World Health Organization,research carried out in Britain and Denmark shows that gentle work-outs and even housework every day can increase life last by as much as five years.
The news will provide encouragement for those couch potatoes to start taking exercise.
Britain is in the grip of (受…控制) an obesity epidemic (肥胖病症),with just 35% of men and 24% of women taking regular exercise.
"Encouraging people to be physically active every day has so many health benefits,"said Dr Marc Danzon.
"These include reducing the risk of developing certain diseases and of becoming fat,as well as contributing to physical co-ordination (协调性),balance,strength and mental well-being."
"It is a very cost-effective public health tool."
The organization is so concerned that the public is not getting the message on exercise that it will develop a"Move for Health"program to tell people its importance.
"The WHO encourages adults to take at least 30 minutes of physical exercise a day",said Dr Danzon.
"This includes walking,cycling,playing,housework,climbing stairs as well as sports."
He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.
57.In the passage the writer wants to___.
A.develop a"Move for Health"program
B.tell fat people how to lose weight
C.state 35% of men and 24% of women take regular exercise
D.encourage people to do more physical exercise every day
58.From the passage we know a child should take exercise for___.
A.half an hour B.no less than an hour
C.one and a half hours D.no more than an hour
59.The underlined phrase"couch potatoes"in paragraph 4 probably means"___".
A.people who spend much time sitting and watching television
B.people who cook potatoes
C.people who like eating potatoes
D.people who make a living by selling potatoes
60.What's the main idea of the passage?___
A.Walking,cycling,playing and so on are good for health.
B.A"Move for Health"program is on the way.
C.There are so many fat people in Britain and Denmark.
D.Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life.
▼优质解答
答案和解析
DBAD
57.D.写作意图题.根据开头第二段Health experts said that walking or cycling gently has extreme long-term benefits.以及最后作者发出的倡议He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.可知,作者意在鼓励青少年多锻炼,以增强体质;故选D.
58.B.细节理解题.根据文章最后的描述"The WHO encourages adults to take at least 30 minutes of physical exercise a day",以及He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.可知,我们包括成人和孩子每天都应该参加体育锻炼;故选D.
59.A.词意猜测题.根据本句的描述可知,这个消息鼓励那些人开始锻炼身体,结合选项可知,应该是那些整天坐着或者站着的人群;故选A.
60.D.主旨大意题.根据开头一句Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life,a research has revealed可知,本文主要针对研究人员的"每天锻炼半小时可延长寿命5年"这一新发现而展开的论述;故选D.
57.D.写作意图题.根据开头第二段Health experts said that walking or cycling gently has extreme long-term benefits.以及最后作者发出的倡议He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.可知,作者意在鼓励青少年多锻炼,以增强体质;故选D.
58.B.细节理解题.根据文章最后的描述"The WHO encourages adults to take at least 30 minutes of physical exercise a day",以及He added that children should take at least 60 minutes of exercise every day.可知,我们包括成人和孩子每天都应该参加体育锻炼;故选D.
59.A.词意猜测题.根据本句的描述可知,这个消息鼓励那些人开始锻炼身体,结合选项可知,应该是那些整天坐着或者站着的人群;故选A.
60.D.主旨大意题.根据开头一句Half an hour of exercise a day can add an extra five years on your life,a research has revealed可知,本文主要针对研究人员的"每天锻炼半小时可延长寿命5年"这一新发现而展开的论述;故选D.
看了每天锻炼30分,生命增加又5年...的网友还看了以下:
已知椭圆T的方程为x^2/a^2+y^2/b^2=1(a>b>0),A(0,b),B(0,-b)和 2020-04-27 …
谁能把我把这些公式弄成手写公式s(t)=at^2/2+v(0)t=(v(t)^2-v(0)^2)/ 2020-05-16 …
n阶方阵A对任意n维向量x,满足x^TAx=0,充要条件为AT=-A;证明:充分性:f=x^TAx 2020-05-17 …
高数微分方程问题:设x(t)表示某国家在时刻t的人口数,x(t)满足初值问题:dx(t)/dt=r 2020-05-21 …
r(A*A^T)=r(A^T*A)=r(A)证明方程AX=0与A^TAX=0同解AX=0显然有A^ 2020-06-10 …
求由摆线x=a(t-sint),y=a(1-cost)的一拱(0≦t≦2π)a>0绕x=πa旋转一 2020-07-10 …
已知a>0且a≠1.命题P:对数loga(-2t2+7t-5)有意义,Q:关于实数t的不等式t2- 2020-07-29 …
设命题p:|2x-3|<1;命题q:lg2x-(2t+l)lgx+t(t+l)≤0,(1)若命题q 2020-08-03 …
关于A=0的证明设A是n阶实对称矩阵,且A²=0证明A=0.其中一种证明方法是这样的:由A(T)A= 2020-11-03 …
碱基配对的一道题,急,在先某生物DNA分子上基因A的一条链中C+T/G+A=0.8,基因B中一条链中 2020-11-28 …