阅读理解Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworkingtheyusuallyhavetwocars.Whenthefamilyislargeoneofthecarsissoldandtheywillbuyavan(住房汽车).
阅读理解
Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working they usually have two cars. When the family is large one of the cars is sold and they will buy a van (住房汽车).
A small car can hold(容纳)four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded. A van holds seven persons easily so a family with three children can ask their grandparents to travel together.
Mr. King and his wife had a third child last year. This made them sell a second ear and buy a van. There are seven seats in the van and two of them are used to put things on for a family of five must carry many suitcases when they travel. When they arrive at their grandparents' home the suitcases are put into the two seats. And then they can carry their grandparents.
Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When families are traveling to the mountains or to the seaside they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes.
(1) From the passage we can learn that a big American family usually ________.
[ ]
(2) After Mr. King and his wife had a third child first they ________.
[ ]
A. bought a van
B. sold one of their old cars
C. moved to their grandparents' house
D. got many suitcases
(3) A motor home is usually owned by a big family with ________.
[ ]
(4) The last sentence“In America there are many parks for motor homes.”in this passage means“ ________.”
[ ]
A. American families like to visit parks
B. There are many beautiful parks in America
C. Vans can be parked in many places in America
D. Motor homes can be bought in many places in America
(5) Americans usually drive motor homes to_______.
[ ]
A. visit their grandparents at weekends
B. take their children to school every day
C. travel with their family members for a holiday
D. do some shopping with their family members
解析:
(1) A 从第二段内容可以知道本题的答案 (2) B 第三段中谈到Mr. King and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and buy a van. (3) B a van主要是旅行中使用的 (4) C motor homes指的是停车场 (5) C 在第二段中谈到A van holds seven persons easily so a family with three children can ask their grandparents to travel together.故选择本
现有一赛车A,赛车质量为M=2.0kg,长L=2m,高h=0.8m,额定功率P=20W,在赛车最左 2020-06-04 …
高二物理题连同炮弹在内的炮车停放在水平地面上,炮车的质量为M,炮膛中炮弹质量m,炮车与地面间动摩擦 2020-06-28 …
如图所示,某人在M汽车站的北偏西20°的方向上的A处,观察到点C处有一辆汽车沿公路向M站行驶,公路 2020-07-08 …
090508物理01:(共1题)1.在“探究加速度与力的关系”的实验中为减小实验误差,为什么盘和砝 2020-07-10 …
小明从一列火车的第m节车厢数起,一直数到第n节车厢(n>m),他数过的车厢节数是[]A.m+nB. 2020-07-14 …
如图所示,当小车向右加速运动时,物块M相对车厢静止于竖直车厢壁上,当车的加速度增大时()A.M受静摩 2020-11-01 …
高二物理问题连同炮弹在内的炮车停放在水平地面上,炮车的质量为M,炮膛中炮弹质量m,炮车与地面间动摩擦 2020-11-10 …
如图所示,两辆质量均为M的小车A和B置于光滑的水平面上,有一质量为m的人静止站在A车上,两车静止.若 2020-11-25 …
冰雪游乐场上一质量为M的人站在质量为m的冰车A上一起运动,迎面而来一个质量也为m的冰车B,为了防止相 2020-11-30 …
A车以Xkm/h时速行驶,B车以Ykm/h时速行驶,A车长为M,B车长为N,试问,A,B两车从头部相 2020-12-09 …